Events

360 Cycle (23 of 34)

Events

Vi tilbyder en lang række forskellige events – lige fra 1-dags-ture til ind- og udlandsrejser med cyklen som udgangspunkt. 

TOUR DE VLAANDEREN

3 dages Tour til Belgien, hvor vi cykler på de klassiske og legendariske brostensstigninger, som er kendt fra Vlaanderen rundt, krydret med anekdoter helt inde på det professionelle hjul, af tidligere professionelle cykelrytter og deltager i Vlaanderen rundt, Frank Høj.

Vi spiser efterfølgende frokost på RONDE van VLAANDEREN Museet i Oudenaarde.

Besøg på BIORACER fabrikken i Tessenderlo, hvor vi ser vores udviklingsafdeling af vores nyeste materialer, produktionen og vindtunnelen hvor materiale, position og udstyr testes. Der vil i løbet af dagen være mulighed for at følge produktionen af egen cykeltrøje, som du vil kunne få med dig hjem.

Go gravel go everywhere

Kom med på en Guidet Gravelride.

Vi arrangerer guidede Gravel Rides på vores absolut yndlings ruter, hvor I vil  se dele af Danmark fra Gravelcyklen som I ikke vidste eksisterede. 

Hastighed og længde af rute tilpasses individuelt efter evne og behov til det pågældende arrangement, så alle får en fed oplevelse. 

Medarbejderarrangement

Vi cykler eksempelvis  fra din virksomhed og afslutter med socialt og hyggeligt samvær med Grill, mad over bål eller mad udefra. 

Dette kan eksempelvis kombineres med et af vores foredrag.

Vores partnere

bioracer-speedwear-proownedcycling kopi