bikefit

360 Cycle (18 of 34)

on the road bikefit

Et nyt og anderledes Bikefit koncept, baseret på mange års erhvervet erfaring som professionel cykelrytter og med udgangspunkt i de forhold som du cykler under, nemlig ude på landevejen.

Fokusområder

Med 16 år som professionel cykelrytter har Frank Høj været igennem hele det brede udbud af diverse bikefittings og på egen krop afprøvet de mange forskellige teorier og metoder. Derfor ved han præcis hvad der virker og under hvilke forhold det virker.

I modsætning til hvad mange tror, er bikefitting ikke en eksakt videnskab, men et nøje afstemt kompromis imellem effektivitet, køreøkonomi og komfort der individuelt bliver tilpasset den enkeltes forudsætninger, evner og behov.

Den optimale køreposition er heller ikke statisk men ved løbende kunne ændre sig i takt med at personens evner på cyklen forbedres.

360 Cycle (33 of 34)
360 Cycle (28 of 34)

Fokusområder

Frank Høj ved igennem erfaring at det er afgørende at inddrage en arbejdsanalyse på landevejen for at skabe sig det bedste grundlag for at vurdere hvordan menneske og cyklen reagerer på hinandens indvirkninger. Kun på denne måde afdækkes personens reelle og unikke reaktions – og bevægelsesmønster der ganske enkelt ikke lader sig afsløre på en fastlåst cykelsimulator i et lukket miljø. Ud fra den filosofi har Frank udviklet konceptet, “ON THE ROAD BIKE FIT” der foregår på cyklen præcis under de forhold du cykler under, nemlig på landevejen ude i det fri under indflydelse af vind og vejr. 

På en ca 2 timers cykeltur i moderat tempo vil vi foretage en individuel arbejdsanalyse og sætte fokus på effektivitet, køreøkonomi og komfort der tilpasses den enkeltes forudsætninger, evner og behov.  

Referencer

Armenforhelvede for en fed oplevelse i dag med jer! Ikke kun fordi jeg fik pæne ord med på vejen. Men mere fordi i simpelthen coacher så fuglene synger - med overskud, fokus og seriøsitet. Og i gør det med både varme og masser af ambitioner på “elevens” vegne - og det er stærkt, stærkt motiverende. For dælen hvor skal der øves i diskret at krumme ryg mellem skulderbladene, trække kontra i styret, spænde op i moren, og tonse til med pokerface hen over bakkerne. Vi kan jo tales ved om 20 års tid, så har jeg nok lært at meste det.
Michael Clausen
Rungsted

Vores partnere

bioracer-speedwear-proownedcycling kopi